Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Promotie hengsten: EBS (exclusive breeding stallions)
10 Februari 2016

Promotie hengsten: EBS (exclusive breeding stallions)

 

Beste paardenfokker , ..

Hunters Studfarm   en  Tal Milstein   hebben een  samenwerkingsakkoord voor het  aanleveren van  zowel  vers  als  diepvries sperma  van  eigen hengsten of van hengsten van derden . De nieuwe samenwerking  heeft als  naam “ EXCLUSIVE  BREEDING STALLIONS” . Bekijk de website : www.exclusivebreedingstallions.eu  .  Vandaar dat  wij U  willen uitnodigen op een spectaculaire  hengstenvoorstelling welke doorgaat op 22/2  om 19h30 te  Lier .

 

Maandag om 16 uur  vertrekt  de bus  uit  Reningelst  richting Lier om er te kunnen genieten van een  hengstenvoorstelling ( hengsten van Hunters Studfarm , hengsten van Tal Milstein  en andere )  . U wordt er verwend met  drank en hapjes   en achteraf nog een spetterende  Disco-show . Echt  niet  te  missen !!!

 

Wij voorzien vervoer met de bus uit Reningelst  om 16 uur  en  voorzien  terugkomst in Reningelst  rond  3u -3u30 . Er wordt enkel een deelname  van 10€  gevraagd   voor de bus .

 

 

 

Vraag het aan iedere kenner en ze zullen u hetzelfde antwoorden: de fokkerij verandert sneller dan ooit! Het is ook vanuit dit oogpunt dat Tal Milstein Stables en Hunters Studfarm besloten hebben een samenwerking aan te gaan waaruit Exclusive Breeding Stallions is ontstaan. Meer dan ooit moeten hengsten zich bewijzen in de sport alvorens aan de dekdienst te kunnen beginnen. Daarnaast is de fokkerij van dertig jaar geleden, en ook de sport van toen, in niets meer te vergelijken met het huidige topniveau. De parcoursen zijn technischer geworden, de hindernismaterialen lichter, de concoursen duren langer, de paarden zijn bloederiger, voorzichtiger, … Steeds meer wordt het belang van de moederlijn onderstreept maar ook de hengsten zelf moeten zich bewijzen. Sport en fokkerij gaan hand in hand en het is dankzij de fokkers van vandaag dat de ruiters van morgen een 1m60 parcours kunnen trotseren! Daarom is het nu belangrijker dan ooit dat we de fokkerij goed ondersteunen. Vele nieuwe technologieën laten ons toe om het onderste uit de kan te halen en kansen zijn er om benut te worden!
Exclusive Breeding Stallions is opgericht voor de fokker, want uiteindelijk zijn het zij die onze sport zo mooi maken, dag in, dag uit…

 

www.hunters.be

 

www.talmilsteinstables.com

 

www.exclusivebreedingstallions.eu

 

Op de website  van  EXCLUSIVE BREEDING STALLIONS  kan je volgen van welke hengsten je sperma  kan bestellen .

 

Aarzel niet  ons te contacteren

 

Hunters Studfarm : Simon 0478 / 59 85 66  of

 

Tal Milstein Stables : Tal Milstein  0496 / 50 12 99 of Nathalie 0478 / 03 08 08

 

Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten