Hunters Studfarm
  • nl
  • fr
  • en
Met dank aan: Aveve
// Dekseizoen 2016 goed van start!
06 April 2016

Dekseizoen 2016 goed van start!

Wij zijn trots u te mogen melden dat onze eerste veulens van 2016 reeds geboren zijn. We verwelkomen 2 hengstenveulens van Hunters Scendix uit Coletha (Contendro I). Deze zijn dus volle broers van de goedgekeurde hengst Hunters Scendro.
 
Daarnaast werd een veelbelovend merrieveulen van Hunters Excellent v/d Zuuthoeve uit Jersey v/d Hunters (Scendix) geboren. Jersey springt momenteel, met succes, onder de Nederlandse ruiter Ivo Biessen. Ze komt net terug van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva, daar werd ze finalist bij de 7-jaarse paarden.
 
Het vierde veulen werd deze week geboren. Een zwarte merrie van Hunters Canatano Z uit Coletha (Contendro I).
 
Ons laatste veulen wordt binnenkort verwacht. Dit is een Hunters Scendro uit Caro v/d Hunters (Canatano Z).
 
 
Vervolgens delen we u met veel plezier mee, dat onze hengsten Scendro en Canatano Z het werk, na een tijd van blessure, terug hernomen hebben. Deze worden thuis in alle rust getraind om na het dekseizoen terug in de wedstrijdring te kunnen verschijnen.
 

Als laatste brengen we u nog op de hoogte van de wedstrijdresultaten van enkele van onze merries die deelnamen aan de MET Oliva onder Ivo Biessen. Met name Jersey v/d Hunters (Scendix) en Scenletha (Scendix).
 
Jersey (7yo) werd zowel de eerste als tweede week finaliste. Ze behaalde een 3de plaats in de CSIYH 1* 1m35 en in de CSIYH 1* 1m40 werd ze 8ste. 
 
Scenletha (6yo) behaalde ook een finale plaats in de CSIYH 1* 1m30 en werd hier 9de. Hieruit blijkt dat beide merries veelbelovend zijn voor de toekomst. We kijken dan ook uit naar de volgende competities waar deze talenten zullen deelnemen. Beide merries zullen ingezet worden voor embryo transplantatie.
Deel dit artikel :
© 2024 Hunters Studfarm · All rights reserved. Privacy · Designed by Pweb

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten